Близько п’яти ударів в голову руками і ногами: на Рівненщині вбили підприємця

25.05.2020 20:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Раніше судимого жителя Зарічненського району арештували за вбивство підприємця.

Судове засідання щодо обрання запобіжного 37-річному жителю села Морочне, який до смерті побив свого роботодавця, відбулося сьогодні, 25 травня.

Нагадаємо, 23 травня під час розпивання алкогольних напоїв між приватним підприємцем та його працівником ними виник конфлікт, у ході якого 37-річний житель Зарічненського району наніс близько п’яти ударів в голову руками і ногами 59-річному підприємцю. Від отриманих травм голови чоловік помер на місці події.

«Зловмисника одразу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Зарічненського відділення поліції – начальник слідчого відділення Іван Бусько. — Вчора, після проведеного слідчого експерименту поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного вбивства за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України».

Сьогодні, 25 травня, суд задовольнив клопотання слідчого та помістив підозрюваного під варту строком на 60 діб без права внесення застави.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews