fbpx

На Рівненщині офіційно рекомендували не проводити останні дзвоники та випускні

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні в режимі онлайн відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування. ЇЇ учасники обговорили ряд актуальних питань щодо роботи закладів освіти. Нараду проводив в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олександр Набочук.

Освітяни розглянули питання про завершення 2019/2020 навчального року. Заклади освіти мають забезпечити права учнів на продовження здобуття освіти, зокрема в установленому порядку перевести їх до наступного класу, видати свідоцтва досягнень (табелі) та документи про освіту випускникам, провести підсумкове оцінювання та організовано завершити 2019/2020 навчальний рік в умовах карантину. Про це повідомляє Пресслужба управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації

Крім того на нараді було рекомендовано не проводити масові заходи  із залученням учасників освітнього процесу, у тому числі останні дзвоники та випускні вечори, аби запобігти поширенню хвороби COVID-19.

«Хочу закцентувати увагу на завершенні навчального року та на активній підготовці до наступного. Впевнений, що ми впораємося з усіма викликами, гідно завершимо навчальний рік та розпочнемо навчання першого вересня», – звернувся до керівників закладів освіти Олександр Набочук.

Учасникам наради розповіли про  моніторинг стану безпеки дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, оплату праці та особливості трудових відносин у закладах загальної середньої освіти обласного підпорядкування. Були також розглянуті питання стану пожежної та техногенної безпеки, закупівлі електроенергії та природного газу, а також організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»