Депутату з БПП призначили нічний домашній арешт

1515 0

Ми у соцмережах:

Депутату з БПП призначили нічний домашній арешт

Слідчий-суддя Рівненського міського суду 25 травня призначив нічні домашні арешти депутату Сарненської районної ради від Блоку Петра Порошенка Олегу Жошку та його спільнику – директору приватного підприємства, які підозрюються у вчиненні особливо тяжких злочинів щодо заволодіння бюджетними коштами.

Прессллужба прокуратури області повідомила РВ, що запобіжні заходи обом суд обрав на 60 діб, нічні домашні арешти триватимуть з  22.00 до 6.00 год. наступної доби .

Усе майно обох підозрюваних суд арештував, зокрема, домоволодіння, виробничі приміщення, земельні ділянки, два дороговартісних легкових автомобілі, три сідлових тягачі іноземного виробництва, 7 вантажних автомобілів та 6 причепів до них, понад 800 тис. грн.. Також вилучені документи та інші речові докази.

Нагадаємо, що депутата та його спільника підозрюють у заволодінні шляхом зловживання службовим становищем під час перебування на посадах двох пов’язаних суб’єктів господарювання бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму понад 2,7 млн. грн., проведенні фінансових операцій з метою легалізації незаконно отриманих бюджетних коштів, а також службовому підробленні офіційних документів, вчинених за попередньою змовою групою осіб, при виконанні у 2017 році на замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області робіт з поточного ремонту ділянки автодороги на території Березнівського району. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Рівненській області. Оперативний супровід працівники Управління СБУ в Рівненській області та Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області ДСР Нацполіції України.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також