На україно-польському кордоні вишикувалася величезна черга. Вони стоять там з трьох годин ночі і до цих пір не можуть перетнути кордон. Про це пише 4 студія з посиланням на соціальні мережі.

Пункт пропуску Шегині, чергу Фото: скріншот

На пункті пропуску «Шегині-Медика» утворилися величезні черги. Люди намагаються перейти кордон і потрапити в Польщу і назад в Україну.

Чергу на пункті пропуску Шегині Фото: скріншот

Як виявилося, Шегині – це один з чотирьох пунктів пропуску на кордоні з Польщею, який відновив свою роботу з 16 травня. За цей час його встигли перетнути в обидві сторони 24 тисячі осіб. Українські прикордонники повідомили, що пропуск здійснюється тільки в пішому порядку. Щодня перетинають кордон 2-2,5 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, ще 30 травня прикордонники повідомляли, що черг на кордоні немає. Однак сьогодні ситуація змінилася в точності до навпаки. Також українські прикордонники заявили, що іноді люди скупчуються з боку Медики, щоб перетнути кордон і повернутися в Україну.

На сьогоднішній день на кордоні з Польщею працюють чотири пункти пропуску «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» та «Шегині». «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» можна подолати на машинах.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на кордоні з Польщею прикордонники влаштували жорсткий огляд всім, хто хоче перетнути кордон.

Знай писав, що натовп заробітчан намагаються потрапити до Польщі, на кордоні утворилися величезні черги.

Нещодавно Знай передавав, що заробітчани почали масово повертатися в Україну з-за карантину.