На початок літа 2020 року, астрологи склали зоряний прогноз. Стало відомо, що обіцяють зірки всім знакам з палітри Зодіаку. Деяким доведеться стримуватися, а іншим небесні тіла обіцяють "легкий" і "білий" період.

знаки Зодіаку, фото Pxhere
знаки Зодіаку, фото Pxhere

Спеціально для наших читачів гороскоп для всіх знаків Зодіаку на червень 2020 року:

Овен

Дехто захоче придивитися до вас уважніше, щоб побачити під маскою особистість. Як себе поводити? Не заважати і просто дивитися, що буде. А енергію, яка шукала виходу останнім часом, краще спрямувати на вирішення назрілих завдань і проблем. Сил у вас вистачить і на роботу, і на все, що за її рамками. Найбільше оцінять ваші лідерські якості, але не забувайте міру. За лідером йдуть, а от намагаються повалити тирана.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Телець

Хороша новина в тому, що всі втомилися від поганих новин, тому будь-який ваш промах найближчим часом легко буде звести до жарту. (Тільки не зловживайте цією суперсилою — вона тимчасова.) На найближчий місяць у вас два завдання. Перша — згадати всі дані обіцянки і виконати їх. Друга — почати планувати майбутнє. Ні, це не злий жарт: варто вам поставити чітку мету — і маршрут до неї почне вибудовуватися сам.

Близнюки

Початок літа і кінець самоізоляції не принесуть бажаної ясності в тому, що відбувається навколо. Але не поспішайте знову впадати у відчай, замість цього терміново зустрічайтеся з друзями, за якими ви так скучили, — вони не дозволять вашій рефлексії перейти до стадії нещадного самокопання. До кінця червня ви несподівано переконайтеся, що життя після коронавірусу є і ним можна управляти. Не сумнівайтеся в собі — Сонце на вашій стороні.

Рак

Бути щедрим, чуйним, безвідмовним велелюбним! Давати корисні поради, пропонувати допомогу, заглядати в очі! Ні, це не рекомендації — це те, чого вам робити не треба. Зірки взагалі рекомендують менше метушитися: ваші близькі зараз потребують не поради і добра, а в того, щоб їх спокійно вислухали. А когось і зовсім залишили в спокої вперше за два місяці.

Лев

"О" означає "обурення" — саме так можна назвати вашу весну. З відпусткою неясність, з роботою теж. Оточуючі, замість того щоб підтримати, навчилися доводити вас до кипіння. Ось тільки ваше обурення (в соцмережах, в месенджерах, на власній кухні) — марна трата енергії. Спробуйте видихнути і прийняти обставини, в яких опинилися майже всі, — і після цього почати шукати вихід. При таких вступних він обов'язково з'явиться.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Діва

Не порівнюйте минуле і сьогодення — не вимагайте від себе тієї продуктивності, яка ще рік тому здавалася програмою мінімум. Замість інстакоучей прислухайтеся до зірок, які як раз говорять діло: кризовий час — не найкращий момент для хрестового походу до великих цілей. Радійте дрібницям і дякуйте собі за скромні перемоги — так ви швидше відновити сили. А там і до марафону бажань недалеко.

Терези

Здоров'я — ось чим вам потрібно зайнятися. Тільки без паніки: мова про гіподинамію, звичці заїдати тривогу банановим хлібом і засинати під серіали. На щастя, план виходу з біопаузи дуже простий і складається з одного пункту: "мінус одна шкідлива звичка на тиждень". Час для позитивних змін зараз найкращий — не прогавте його.

Скорпіон

Не намагайтеся переробити людей, навіть якщо вони роблять щось всупереч логіці, здоровому глузду і рекомендацям лікарів. Займіться краще собою. Почніть втілювати — або заново придумувати — власні мрії. А вибір близьких просто поважайте і підтримуйте (не на шкоду здоровому глузду, звичайно). Тільки при такому підході ви та ваші близькі залишитесь задоволені собою.

Стрілець

Увага, небезпека! Ви чомусь намагаєтесь залізти до близької людини глибше в душу і встановити там свої порядки. Зупиніться! Вистежування і тотальний контроль не вирішать проблему, навіть якщо вона є. Головна емоція червня для вас — довіра. Просто довіряйте — і незабром, без зайвої суєти і принижень, ви зрозумієте, чи варто продовжувати це робити чи ні.

Козеріг

Дистанція мінімум в півтора метра, яку ми всі навчилися дотримуватися, не скасовується для вас і в червні. Навіть якщо ви дуже скучили за фліртом, зірки не радять атакувати всіх підряд. Вам хтось страшно подобається? Надайте йому шанс діяти — а самі спостерігайте. Здалеку вийде розгледіти масу всього цікавого. А висновки ви й без нас зробите.

Водолій

Зірки попереджають про одне: у червні головне — не квапити події і не приймати бажане за дійсне. Краще сповільнитися (так, знову) і спокійно стежити за стрічкою фейсбуку. Серед потоку мемів на тему того, як влаштована наша поствірусна реальність, знайдеться щось і для вас: не пропустіть цікаві пропозиції по роботі і не менш цікаві повідомлення дуже особистого характеру.

Риби

Початок місяця буде дивним: самоізоляція як би закінчилася, а домашніх справ чомусь побільшало. Але це вам тільки на руку — зірки радять не подорожувати і побоюватися будь-яких авантюр, у тому числі любовних. Зате в кінці червня до вас прийде довгоочікуване відчуття контролю над ситуацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Лідери країн схопляться за голову до грудня", - астролог розповіла, до чого готуватися.

Як повідомляв Знай.uа чому не можна розлучатися, грати весілля і брати кредити до 13 липня - прогноз астролога.

Знай.uа писав, щирість для Стрільців, обережність для Львів — тижневий гороскоп на 25-31 травня для всіх знаків Зодіаку.