Маленькій дівчинці потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням. Про це розповіли на сторінці благодійного центру "Діагноз" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що п'ятирічній жительці селища Рокитне, яке знаходиться в Рівненській області, Ангеліні Панько посталиви стращный діагноз - з-СО5.1-м'якого піднебіння Ембріональна RMS, батроїдного типу м'якого піднебіння, 2 ст. кл. гр. 2 Т2N2MO.

Діагноз дівчинки, фото: Facebook/diagnosis.ua

Діагноз дівчинки, фото: Facebook/diagnosis.ua

Дівчинка бореться з недугою з березня місяця. В даний момент вона проходить курси біохімії в Рівненській дитячій обласній лікарні у відділенні онкогематології.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дівчинці ще належить пройти довгий шлях лікування. В неї на черзі операція в Києві та продовження курсів біохімії.

Лікування дівчинки дуже дороге і батьки не в змозі зібрати необхідну суму. Тому їм нічого не залишається, як благати про допомогу, адже вони всіма силами хочуть врятувати життя улюбленої донечки.

"Попереду у нас ще непростий шлях подолання цієї страшної недуги. Тому звертаємося до всіх небайдужих людей про фінансову допомогу. Не будьте байдужими до чужої біди. Вам віддасться сторицею. Заздалегідь вдячні за розуміння, допомогу та підтримку!" - сказано в повідомленні.

В кінці повідомлення батьки залишили реквізити, за якими кожен небайдужий може допомогти п'ятирічній Ангеліні перемогти страшну хворобу.

"Кошти на лікування можна перерахувати за такими реквізитами: Ощадбанк: мама 5167490110422558 Панько Людмила Анатоліївна. Приватбанк: мама 4149499135510541 Панько Людмила Анатоліївна." - зазначено в повідомленні.

Geplaatst door Діагноз - благодійний центр боротьби за життя. #діагноз op Dinsdag 2 juni 2020

Нагадаємо, раніше на Рівненщині бабуся благла про допомогу в порятунку хворого онука.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі школярка народила крихітну дівчинку вагою з буханець хліба.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі мама важко хворої дівчинки благає про допомогу.