16:26, 06 Липня 2020

У Луцьку вимагають припинити наносити велодоріжки на пішохідні тротуари

Лучанин закликає владу припинити наносити велосипедні доріжки на тротуари, тому що це лише створює проблеми людям.

Відповідну електронну петицію зареєстрували 6 липня.

«Як велосипедист і як пішохід звертаюсь до влади міста: припиніть наносити велодоріжки на пішохідні тротуари. Ви робите тільки проблеми людям. Створюєте стан підвищеної небезпеки для пішоходів. Коли я велосипедист – я не можу нормально їздити по цих доріжках через те, що там постійно ходять люди. Доріжки проходять біля зупинок та дверей магазинів так, що неможливо людям не ходити по них. І люди ходять і дуже багато.

Коли я пішохід – я на тротуарі не можу почуватись у безпеці, бо там постійно літають велосипедисти, які можуть в будь-який момент наїхати на мене. Мені вже на тротуарі доводиться озиратись і почуватись в небезпеці! Малу дитину неможливо пустити самостійно ходити по тротуару, бо там ганяють велосипедами!

Люди постійно ходять по цих доріжках, бо ви забрали у пішоходів тротуари, їм нема куди діватись. Припиніть наражати на небезпеку людей та створювати аварійно небезпечні ситуації.

Якщо вже робите доріжки, то розширюйте тротуари, а не забирайте їх у пішоходів, у 80 % випадків є куди розширювати. Бо це повний капець, а не велодоріжки»,  – зазначає автор петиції Микола Гончарук.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: