На Волині розслідують бездіяльність поліції під час побиття відпочивальників
Волинь

На Волині розслідують бездіяльність поліції під час побиття відпочивальників

7 липня 2020, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Волині взяла до уваги повідомлення у соцмережах щодо інциденту на озері у с. Холопичі.

До ЄРДР внесли відомості за ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та за ст. 296 ККУ (хуліганство), пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 5 липня у фейсбуці з’явилася інформація, що на озері в селі Холопичі Локачинського району група чоловіків з Торчина облаяла та побила відпочивальників. Крім того, один із чоловіків нібито демонстрував присутнім статевий орган.

Також повідомлялося, що на місце події приїхав заступник начальника Локачинського відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУНП – добрий знайомий цих чоловіків і, за словами потерпілих, «ходив шукав винних, хто цим «законослухняним громадянам» наставив синців».

У ГУНП у Волинській області призначили службове розслідування щодо можливої бездіяльності працівників поліції, їхньої поведінки, спілкування з учасниками інциденту тощо.

«Поліція неупереджено і всебічно вивчить усі обставини справи, опитає всі сторони, винні будуть притягнуті до відповідальності, у тому числі, якщо підтвердиться, що представник місцевої поліції приймав одну зі сторін конфлікту.

Ця ситуація на контролі в начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка.

Позиція керівництва ГУНП однозначна: ми проти однобічності і будь-яких проявів упередженості, – усі такі факти ретельно розслідуються, за результатами будуть прийняті відповідні рішення, у тому числі, можливо, і кадрові», – йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися