13:26, 07 Липня 2020

ЗНО з української мови та літератури у Нововолинську здавали понад 87 % випускників

На пунктах ЗНО у Нововолинську школярі вже пройшли випробування з математики, української мови та літератури. Також у місті відбудуться  тестування з історії України – 9 липня,  біології – 13 липня та з географі – 15 липня. Інші предмети випускники закладів загальної середньої освіти складатимуть у Луцьку.

Про це повідомляють на веб-сайті Нововолинської міськради.

Результати почнуть оприлюднювати наприкінці поточного місяця.

Заступниця начальниці управління освіти Наталія Тарасенко повідомила, що явка учнів на ЗНО з української мови та літератури в Нововолинську становить 87,6 %. «На рівні області це – хороший показник», зазначила вона. На тестування мали з’явитися 523 дитини, 65 випускників не прийшли у пункти тестування на перевірку знань. Наталія Тарасенко також розповіла, що тестування відбуваються у плановому режимі, порушень не зафіксовано, усі учасники незалежного оцінювання дотримувалися карантинних рекомендацій.

До слова, відповідно до розпорядження міського голови від 22 червня, створили групу з моніторингу дотримання рекомендацій щодо протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступних іспитів. Перед початком роботи пунктів тестування у Нововолинську члени групи вивчили питання забезпеченості дезінфекційними засобами та засобами індивідуального захисту учасників тестування та персоналу. Робоча група повідомила, що пункти тестування забезпечені усім необхідним.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: