19:58, 07 Липня 2020

Лучани зможуть замовити платну послугу запуску фонтанів у будь-який час

Нова послуга КП «Луцькводоканал» надає можливість кожному і в будь-який день додатково замовити роботу фонтану на термін від однієї години.

Про це повідомляють на веб-сайті КП «Луцькводоканал».

«Мабуть, усі помічали, як легко дихається після дощу. Подібний ефект, особливо у спеку, забезпечують і фонтани. Вони очищують повітря від пилу й наповнюють його негативно зарядженими іонами кисню (аероіонами). Інгаляція негативними іонами поліпшує самопочуття, знімає стрес, збільшує здатність до концентрації. Усі ці фактори створюють позитив для настрою і поліпшують самопочуття при перебуванні поруч із фонтанами.

Тепер лучани можуть отримати всі переваги від роботи фонтанів і не лише у вихідні. При бажанні кожен охочий може замовити послугу запуску фонтанів у будь-який зручний час із 10:00 до 22:00 звернувшись до підприємства «Луцькводоканал», яке взяло на себе обслуговування і догляд п’яти фонтанів у Луцьку. Орієнтовна вартість послуги – від 200 до 667 гривень за годину роботи одного фонтану. Свято стане яскравішим, а самопочуття поліпшиться при користуванні новою і доступною послугою. Соціально відповідальний бізнес може влаштувати свято для людей поруч із фонтанами, або ж кожен охочий відтепер має можливість створити святковий настрій собі і своїм близьким, порадувавши і здивувавши працюючим фонтаном.

Замовити послугу можна за телефоном: +380 67 629 6480 (по вайберу цього номера можна також зробити замовлення і отримати рахунок за послуги). Також замовити роботу фонтанів ви можете у сервісному центрі Evoda за адресою проспект Соборності, 25», – повідомляють на підприємстві.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: