22:23, 07 Липня 2020

У Володимирі-Волинському готуються до відзначення Дня міста

7 липня під керівництвом заступника міського голови Лариси Кулікової відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня міста у Володимирі-Волинському.

Про це повідомляють на веб-сайті Володимир-Волинської міськради.

26 липня древній Володимир-Волинський відзначатиме свій день народження – цьогоріч княжому місту виповнюється 1032 роки. Через карантинні заходи в країні святкування відбудеться в онлайн-форматі, проте програма заходів буде розрахована на найширшу аудиторію – це і цікаві конкурси, онлайн-концерти художніх колективів, офіційне привітання міського голови та урочисті нагородження найкращих.

Організатори напрацьовували ідеї і щодо святкових заходів, обговорили масштаб та хід проведення урочистостей. Цього року на володимирчан чекає прем’єра вистави та театралізоване вітання до Дня міста від театру-студії “Різнобарв’я”, вітання кращих колективів та виконавців онлайн, телевізійна програма “Історія мого міста” “Стежками древнього міста”, онлайн-виставка учасників міжнародного пленеру художників “Колорит”, арт-галерея під відкритим небом, виставки дитячих робіт “З любов’ю у серці до рідного міста” та фоторобіт “Крізь призму почуттів”, святкові фотозони для мешканців Володимира.

Також у Володимирі-Волинському привітають тих, хто зберіг любов упродовж десятків років подружнього життя – «золоті» подружні пари міста.

У ході засідання обговорили та узгодили поточні питання щодо організації свята. Перелічені заходи – це тільки невелика частина усього, що можна буде побачити у Володимирі-Волинському.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: