Важливо Волинь Новини

Лучани незадоволені роботою та можливостями доїзду до «Нового ринку»

Після відвідування «Нового ринку» під Луцьком все більше лучан розчаровані його роботою.

Про незадовільну роботу ринку на своїй сторінці у фейсбук повідомила директорка ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталія Грушка.

Новий ринок!!!Реалії сьогодення!!!
Сьогодні мала можливість побувати на так званому новому ринку. Сказати, що здивував, так!!! Я, читаючи дописи в фейсбуці, бачила фоточки заповнених рядів людьми, підприємцями.Життя ринку вирує.Але ні!!!
Ряди пусті, ні покупців, ні відкритих торгових точок.Якщо ж 20 відкритих торгових місць є- то максимум.В адміністрації сказали, що продуктова група зареєстровані 8 підприємців.
В спілкуванні з підприємцями почула дуже дивні речі.Знаєте, дівчата розповідають, що перед переїздом сам Поліщук обіцяв їм “золоті гори”.А насправді “кинули” людей на призволяще, – повідомила активістка.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: дом и на улице

Окремо директорка ГО «Розвиток мікрорайонів міста» зауважила про можливості доїзду до ринку.

Перша цяцянка- суперовий доїзд до ринку. Вже Степанов (головний транспортник) не бере трубку. Коли ще був “говорящий”, то казав, що малий людинопотік, не можуть домовитись з перевізниками.

Друга цяцянка-зупинка на вимогу. А не буде зупинки. Нащо , нехай люди з торбами йдуть на Львівську і їдуть куди хочуть.Навіть та 12тка маршрутка, єдина, яка їздить , не зупиняється.Немає зупинки.
Третя цяцянка- пішохідний перехід- такий великий машинопотік по об” їздній, що неможливо перейти дорогу.

Нет описания фото.

На изображении может находиться: на улице

На изображении может находиться: один или несколько человек и на улице

 

Leave a Comment