ОСТАННІ НОВИНИ

У вічність відійшов 41-річний голова Яворівської РДА Андрій Шумський

Соломія Головіна

|

На 42 році життя відійшов у вічність голова Яворівської райдержадміністрації Андрій Шумський. Про це повідомляє пресслужба Яворівської РДА.

 

«Колектив Яворівської райдержадміністрації із сумом в душі та болем у серці повідомляє про передчасну смерть голови Яворівської райдержадміністрації Андрія Шумського, який пішов з життя на 42 році життя…», – мовиться у повідомленні райдержадміністрації.

Як відомо, головою Яворівської РДА Андрія Шумського призначили 13 грудня 2019 року.

Він був засновником і директором ПП «АМ-Груп». Фахівець у деревообробній галузі та спеціаліст з екологічних проблем та проблем навколишнього середовища.

Під час цьогорічних президентських виборів був довіреною особою Володимира Зеленського у 122 виборчому окрузі, який охоплює Жовківський і Яворівський райони. Згодом Андрій Шумський балотувався на цьому окрузі на позачергових парламентських виборах-2019 від «Слуги народу». Стати нардепом йому не судилось, адже передвиборчу гонку виграв Павло Бакунець зі «Самопомочі».

Вперше власні сили на виборах Шумський випробував ще у 2006 році, коли балотувався у Львівську міську раду від партії «Зелена Україна», згодом потрапити у мерію намагався у 2015-му від «Народного контролю». Проте депутатом так і не став.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: голова Яворівської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *