Переможниця "Холостяка-10" розсекретила нового коханого, старшого на 20 років

Переможниця "Холостяка-10" розсекретила нового коханого, старшого на 20 років

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Чоловік балує Дашу Ульянову.

Переможниця шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова розсекретила, що наразі не самотня.

Так, знаменитість зізналася, що вона зустрічається з чоловіком, який старший від неї на 20 років. Про нового обранця дівчини відомо, що йому 43 роки, він був одружений. Однак чи є у нього діти, Даша ще не дізналася.

Закохані познайомилися у компанії, роман пари триває місяць і Даша зізнається, що "кайфує" від цих стосунків. Про це вона розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу "Оліцька".

Квіточки були, був же роман, він і зараз навіть є, з новим чоловіком. Ми познайомилися в компанії, якось у нас все зав'язалося. Мені кайфово в цьому почутті. Я хотіла гарного ставлення – я його отримую. Я не відчуваю різницю жодну. Я йому завжди кажу: "Я так кайфую з тобою, тому що я не відчуваю ні якусь там ментальну різницю, фінансову, вікову. Ми на рівних. І ржемо постійно, шлях до мого серця лежить через жарти

сказала Даша

Вона додала, що не крутить своїм бойфрендом, а якщо їй щось треба, вона говорить про це прямим текстом. Та коханий і сам балує Дашу, приміром не так давно придбав їй сумку Balenciaga.

Даша і Макс / Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Щодо головного героя "Холостяка-10" Макса Михайлюка, то Даша поділилася, що після проєкту думала з ним помиритися і чекала від нього дзвінка. Як відомо, дівчина пішла від Макса, коли той зізнався, що мав інтим з однією з учасниць на шоу. Врешті, Ульянова телефонувала сама.

Телефонувала, спілкувалися, але до консенсусу ми не приходили. Для мене не можна все почати. Я телефоную, починається якесь спілкування, знову згадуємо проєкт. Все, мене перекриває: "Як ти міг?", і так далі. Ще гірше ставало. Краще б я не телефонувала. У момент, коли телефонувала, я сподівалася на щось. Можливо, на якесь вибачення, зізнання, яке не відбувалося

зізналася Даша
"Холостяк" Макс Михайлюк / Фото: instagram.com/flymax305

Дівчина також поділилася, що у них з Максом інтиму так і не сталося.

Нагадаємо, тим часом "Холостяк" Макс Михайлюк перестав приховувати і свою дівчину. Пілот почав зустрічатися з відомою моделлю Дашею Хлистун.

Повʼязані теми:

Наступна публікація