У курортних закладах Закарпаття не зафіксовано спалахів коронавірусу – ОДА

У курортних закладах Закарпаття не зафіксовано спалахів коронавірусу – ОДА

Укрінформ
На Закарпатті за час дії карантинних обмежень не фіксувалися факти спалахів коронавірусної інфекції в санаторно-курортних закладах.

Про це заявив на брифінгу голова Закарпатської обласної держадміністрації Олексій Петров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За час карантину на Закарпатті не зафіксовані факти спалахів коронавірусу в курортних закладах області", – заявив Петров.

За його словами, попри високий рівень поширення COVID-19, влада в області не закривала курортні об'єкти.

"Хоча область знову прийшла до посилення карантинних заходів, ми через складну  економічну ситуацію, а також зважаючи на те, що туристична галузь в області забезпечує краян роботою, не закривали ні санаторії, ні курортні об'єкти. Все працює – але з обмеженнями роботи ресторацій всередині приміщень, також – басейнів та СПА-комплексів. Усі вони працюють без претензій епідеміологів", – наголосив Петров. 

Очевидно, що в цих закладах керівництво докладає достатньо зусиль для того, щоб дотримуватися карантинних вимог, додав він. 

Читайте також: На Світязі відкривають санаторії та бази відпочинку

За даними МОЗ, за останню добу в Закарпатській області виявлено 89 нових випадків інфікування коронавірусом, 5 людей померли.

Від 4 липня на Закарпатті посилено карантин: ресторани на терасах працюють до 22 години, на вихідних не курсує громадський транспорт, також заборонені релігійні заходи всередині храмів.

Як повідомлялося, в Україні станом на 9 липня лабораторно підтверджено 51 224 випадки COVID-19, зокрема за добу виявлено 810.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-