"Був у 4 психлікарнях": Джиган вперше розповів, чому йому "зірвало дах"

"Був у 4 психлікарнях": Джиган вперше розповів, чому йому "зірвало дах"

Фото: instagram.com/iamgeegun

Артист пояснив, що йому підсипали тяжкі наркотики.

Популярний репер українського походження Денис Устименко, він же Джиган, вперше пояснив, що сталося, коли він бігав голяка, зголив брови та потрапив на реабілітацію.

Так, артист став гостем YouTube-шоу "Що було далі?", де розповів, що проблеми почалися після народження сина. Виконавець так тішився народженню четвертої дитини, що вирішив це гучно відсвяткувати.

За словами зірки, усе почалося після того, як репер Snoop Dogg пригостив його марихуаною. Після цього виконавець почав відвідувати багато вечірок.

Фото: instagram.com/iamgeegun

Так, на одну з численних тусовок Джиган прийшов, не здогадуючись, що її організували наркодилери. Зірка запевнив, йому підсунули важкі наркотики, після чого репер впав у неадекватний стан. Саме в той момент Мережу облетіли скандальні фото, на яких повністю оголеного виконавця ведуть під руки копи.

Мені стало дуже погано і я пішов до туалету. Думав, що там буде душ. Я роздягнувся, стою голий, а душу немає... Туди заходить охорона клубу і я почав з ними битися. У результаті я опинився за ґратами. Пам'ятаю, жінка з поліції мене запитала: "Що з вами?". А у мене очі скляні, працює тільки 30 відсотків свідомості. Я кажу: "Це все кліп. Ми знімаємо музичне відео. Я порноактор!"

пригадав Джиган

Артист розповів, що йому довелося пройти лікування в чотирьох різних клініках, щоб нарешті повернутися до нормального життя.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Джиган / GeeGun (@iamgeegun) on

Щодня реперу ставили очищаючі крапельниці та уколи, завдяки чому він досить швидко зміг відновитися. Втім, знаменитість досі стоїть на обліку у фахівців.

Я офіційно психічно хворий, у мене є картка. Мені поки не можна сідати за кермо авто

зазначив скандальний репер

Джиган додав, що зав’язав із забороненими речовинами. Також він зазначив, що йому дуже соромно перед сім’єю.

Нагадаємо, після скандалу дружина артиста подала позов на розлучення. Втім, днями модель зізналася, що дала Джигану другий шанс заради їхніх чотирьох дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація