Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді щодня проводять 200 ІФА-тестів на виявлення антитіл до СOVID-19

В Ужгороді щодня проводять 200 ІФА-тестів на виявлення антитіл до СOVID-19
За майже місяць проведення цього дослідження в області в закарпатському громадському центрі здоров’я зробили понад тисячу ІФА-тестів.

Про це розповіла заступниця директора обласного Центру громадського здоров’я Катерина Фільо. За її словами, тестування можна зробити без направлення лікаря.

Заступниця директора з медичної роботи Катерина Фільо розповіла, що для ІФА-тесту направлення від лікаря не потрібно. Їх мають робити медичні працівники, котрі лікують хворих на COVID-19 та вчителі, які працюють під час ЗНО.

«Згідно наказу охорони здоров’я ІФА-тестуванню підлягають особи, які мають необхідність до стаціонарного лікування, госпіталізації, операції, тобто вимагають медичні заклади, в тому числі, і до переліку інших обстежень і обстеження на імоноглобулін-М на Ковід-19», — пояснила Катерина Фільо.

Більше у сюжеті від Суспільне Закарпаття:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: