Обласний центр з гідрометеорології повідомляє про погіршення погодних умов у західній частині України.

Як повідомляють синоптики, протягом 11-13 липня, у зв’язку з переміщенням активного холодного фронту північного циклону через Закарпатську область, очікується ускладнення погодних умов. Ввечері 11 липня та протягом доби 12 липня на більшій частині території посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с.

скриншот, ютуб

Значні дощі, місцями сильні дощі та грози обіцяють вдень 12 липня. Зниження максимальних температур повітря на 8-10° до значень 16-21° тепла. Вночі 13 липня зниження мінімальних температур повітря до 6-11° тепла.

Ускладнення погодних умов протягом 11-13 липня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Нагадаємо, раніше Харківська спека побила рекорд 66-річної давності і не збирається на цьому зупинятись.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також сайт Знай.ua писав, що Закарпаття ризикує знову піти під воду - стихія вирує, синоптики в жаху. На Закарпаття йде грозовий фронт.

Як повідомляв сайт Знай.ua, стихія влаштує Львову пекельний тиждень - зливи, грім і град з яйце. Температура повітря піде на зниження.