Міністр фінансів зробив прогноз про перегляд тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр фінансів зробив прогноз про перегляд тарифів

Особисті фінанси
1120
Перегляд тарифів дозволить знизити суми, які українці платять щомісяця, адже ринкова ціна газу нижча, ніж передбачена в тарифі за опалення. Таку думку висловив міністр фінансів Сергій Марченко в інтерв’ю.
Зокрема, коментуючи умови співпраці з МВФ, міністр вказав на вимоги, в яких зацікавлена ​​Україна. Торкаючись перегляду тарифів на опалення, міністр сказав, що без перегляду люди будуть платити “стільки ж або дорожче”.
“Перегляд тарифів на опалення. Зараз ринкова ціна на газ нижча, ніж передбачена в тарифі на опалення. Без їх перегляду люди будуть платити стільки ж або дорожче. А якщо переглянути, тарифи за опалення вдасться знизити”, – сказав Марченко.
Він також уточнив, що “перегляд тарифів на опалення буде раз на рік перед опалювальним сезоном, і на весь опалювальний сезон. При цьому передбачено можливість коригування тарифів на опалення в зв’язку зі зміною, зокрема, тарифів на паливно-енергетичні ресурси”.

Довідка Finance.ua

  • Раніше Марченко заявив, що є підстави вважати, що Україна виходить з кризи. В уряді вважають, що Україна пройшла критичну стадію економічної кризи, і вийшла на відновлення. За його словами, статистика свідчить, що цифри реєстрації нових ФОП вийшли на докризовий рівень.
  • У липні кияни отримають рахунки із сумами до оплати за фактично спожиту електроенергію і за очікуване споживання в поточному місяці. Новий формат оплати за електроенергію вводить постачальник електроенергії YASNO.

Як заощадити на комуналці 💰

За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас