8 442 3 хв

Ксенія Мішина розсекретила, скільки заробляють українські актори

Зірка серіалу «Кріпосна» і переможниця шоу «Танці з зірками» Ксенія Мішина нещодавно завітала у шоу Слава+, яке щотижня виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ.

Ксенія Мішина розсекретила, скільки заробляють українські актори

Ксенія Мішина

Під час інтерв’ю 31-річна красуня багато розповідала про свою професію і зізналася, що фінансовий показник українських акторів не дотягує до Голлівуду і, звісно, не задовольняє професіоналів своєї справи.

Крім того, зірка розсекретила, яку зарплатню отримує актор за одну 12-годинну зміну в Україні:

На самом деле, все зависит от «топовости» актера. Гонорары самых известных актеров доходят до одной тысячи долларов, в их числе Стас Боклан. А актеры рейтингом ниже, получают за свою работу от 15 тысяч гривен.

Ксенія Мішина розсекретила, скільки заробляють українські актори - фото 484374
Ксенія Мішина в шоу Слава+

Ксенія Мішина також зізналася, що її гонорари складають десь 20 тисяч гривень за одну зміну. Але красуня додає, що все залежить від проекту:

Я в своей цене могу двигаться. Если мне интересен и нравится проект, то я пойду на съемки за ту сумму, которую мне предлагают. Я всегда могу рассматривать разные варианты.

За словами зірки українських серіалів, вона не лише не женеться за грішми, але й навіть не спекулювала фінансово на своїй перемозі у шоу «Танці з зірками». Ксенія говорить, що в 2 години ночі вона отримала свій переможний кубок, а вже о 6-ій ранку була на знімальному майданчику та не намагалася різко завищити свою ціну.

Реклама

Ще більше цікавостей від Ксенії Мішиної про шоу «Холостячка», колишнього чоловіка і виховання сина, дізнавайтеся у новому випуску шоу Слава+:

ШоубізСлава +НастрійЕксклюзивПоділитись:

Новини партнерів

Реклама