Ніжна Злата Огнєвіч роздяглася у відвертому кліпі

Ніжна Злата Огнєвіч роздяглася у відвертому кліпі

Артистка постала у мереживному спідньому.

Українська співачка Злата Огнєвіч побалувала прихильників ще однією пікантною відеороботою.

Після сміливого кліпу на трек "Гола правда", де артистка роздягнула велелюбного чоловіка, Огнєвіч випустила відео на композицію "Богиня". У ньому вже сама Злата майже оголилася, поставши лише у мереживному спідньому.

Мета кліпу "Богиня" – донести до суспільства важливу думку: кожна дівчина та жінка особлива і бездоганна, незважаючи на вагу, вік, професію й інші особливості. Всі різні, як за зовнішністю, так і за характером, проте кожна особливо прекрасна, по-своєму. 

Я вже довгий час виношувала ідею створення такого відео, адже пісня "Богиня" саме про це: про жіночу красу, індивідуальність та особисту магію кожної з нас. Вона зачіпає тему самооцінки кожної жінки, а також суперсили, яка допомагає щодня почуватися богинею

поділилась Злата Огнєвіч

Прийняття себе, підвищення власної самооцінки — теми, що останнім часом порушуються в суспільстві все частіше. Злата зізналася, що це автобіографічний трек. Свого часу їй довелося подолати багато перешкод, щоб знайти гармонію між собою та навколишнім світом і відчути себе богинею.

Режисером відеороботи став Тарас Голубков, відомий за кліпами для MONATIK, "Скрябіна", Zivert та Філіппа Кіркорова.

Головна ідея відео полягає в тому, що наші героїні справжні: вони різного віку, статури та гендерної ідентичності. Але краса кожної непідвладна жодному з цих факторів. Найголовніше, що я хотів показати – коли ти в гармонії з собою, твоя внутрішня впевненість неймовірно збільшує енергію та харизму, яку випромінює будь-яка дівчина. І тоді навіть те, що не вважається модельною зовнішністю, набуває свою естетику та красу

прокоментував Голубков

Нагадаємо, днями Злата Огнєвіч відповіла, чи мала роман із впливовим політиком під час свого депутатства. У шоу-бізнесі позаочі пліткують про те, що ніби у співачки було більше грошей чи впливу, коли вона зустрічалася з політиком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація