На Львівщині силач розпочинає лікарську практику (ФОТО)

Новини 10 Липня, 2020 2 806

Олег Скавиш/Фото: ФБ міська лікарня Соснівської міської ради

Багатократний рекордсмен України Олег Скавиш – лікар з 15-річним стажем

У Соснівці лікуватиме Олег “Тягнизуб” Скавиш.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “НЕОРадіо”, з 10 липня в Соснівській міській лікарні починає працювати педіатр Олег Скавиш.

Як повідомили на сторінці шпиталю у ФБ міська лікарня Соснівської міської ради, пан Скавиш – лікар педіатр вищої категорії з 15-річним стажем, ендокринолог.

Олег Скавиш також відомий як силач «Тягнизуб», є багатократним рекордсменом України, що перетягує зубами величезну вагу. Зокрема, він протягнув зубами корабель вагою 614 тонн на відстань понад 16 метрів і став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса.

У Соснівці лікар Скавиш здійснюватиме прийом пацієнтів щоп’ятниці з 9:00 до 16:00. Запис на прийом за телефоном: 34-211. Прийом пацієнтів безкоштовний

Із 10 липня в міській лікарні Соснівської міської ради починає працювати найсильніший у світі педіатр Олег Скавиш. Олег Скавиш – лікар педіатр вищої категорії, має спеціалізацію з дитячої ендокринології. Стаж роботи пана Олега становить 15 років, він є лікарем вищої категорії, – повідомляється  на сторінці міської лікарні Соснівської міської ради.

Як зазначається, Олег Скавиш є багатократним рекордсменом України, що перетягує зубами величезну вагу. Він встановив 16 рекордів України та став рекордсменом Книги рекордів Гіннесса, протягнувши зубами судно вагою 614 тонн.

Всі рекорди, яких досягає пан Олег, носять благодійний характер і спрямовані на допомогу дітям, хворим на рак, та для захисту бездомних тварин.

Дні прийому лікаря: п’ятниця з 9:00 до 16:00 Записатись на прийом можна звернувшись у реєстратуру лікарні за телефоном: 34-211

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,