Львівські патрульні поліцейські по гарячих слідах затримали квартирних злодіїв.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що 10 липня, близько 4:00 год., патрульні отримали виклик про незаконне проникнення до житла на вулиці Гетьмана Мазепи. Заявником виявився сусід потерпілого, він побачив як двоє невідомих осіб викрали в його сусіда газонокосарку і мали сумку та пакет, ймовірно, з цінними речами.

Фото патрульної поліції Львівщини


Правоохоронці оперативно прибули на вказане місце і побачили розбите вікно в будинку. Після цього вони кинулися на пошуки зловмисників. Невдовзі на вулиці Космічній патрульні виявили двох чоловіків.

Фото патрульної поліції Львівщини


Їх зупинили, під час спілкування вони плуталися у відповідях і панікували. Свою причетність до цього інциденту згадані особи заперечували і відмовлялися називати дані про себе. Правоохоронці продовжили пошуки речей, згодом на одному з подвір’їв вони побачили газонокосарку. Поруч лежали сумка та пакет. Марка та модель садового пристрою збігалися з даними викраденого.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото патрульної поліції Львівщини


Встановлено, що один із затриманих раніше чоловіків, а саме 33-річний громадянин, проживає за цією адресою і є судимий за крадіжки, так само як і його 34-річний поплічник. Злодіям загрожує відповідальність за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) ККУ.

Фото патрульної поліції Львівщини

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернпоольщине поліція і рятувальники зняли дитину з вікна багатоповерхівки.

Знай повідомляв, що молодий футболіст загинув в аварії.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині в лісі невідомі огранизовали звалище сміття.