У Тернополі прийнято остаточне рішення про проведення випускного балу для одинадцятикласників. Хорошу новину озвучили на засіданні комісії по боротьбі з коронавірусом.

З'ясувалося, що свято призначили на 1 серпня цього року, а з 1 вересня діти підуть у школу, але з урахуванням карантинних обмежень. Чиновники прийняли рішення, що школярі будуть ходити в школу позмінно, щоб у класах не збиралося багато дітей і вчителів.

Під час засідання також обговорювалося питання про перебудову освітніх програм так, щоб позмінне навчання дітей в школі було органічним і комфортним для всіх учасників процесу. Мер Тернополя Сергій Надал заявив, що потрібно обдумати процес традиційного навчання дітей у школах, а не дистанційного.

ЗАСІДАННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ОПЕРАТИВАНОГО ШТАБУ 9 ЛИПНЯ Разом з лікарями-епідеміологами та правоохоронцями переглянемо умови роботи закладів громадського харчування

Geplaatst door Сергій Надал op Donderdag 9 juli 2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Якщо більшість випускників школярів чекають випускних і мріють про вбрання, то дві дівчини з Тернополя довели зворотне. Вони зібрали гроші з допомогою соцмереж і закупили захисні костюми, маски, щитки і інші засоби для медиків інфекційної лікарні. Дівчата показали всім, що сукні і шампанське можна відкласти на потім під час пандемії коронавіруса.

Також українська влада прийняла рішення про проведення ЗНО. Школярі вирушили на тестування по основних і вибраних предметів. Весь процес був організований з урахуванням карантинних вимог. Молодим людям вимірюють температуру і реєструють для проходження тестування.

Нагадаємо Знай писав, що на Тернопільщині дві школярки продали сукні і відмовилися від випускного, щоб допомогти лікарям у боротьбі з коронавірусом.

Знай повідомляв, що в Україні проводить незалежне тестування з урахуванням карантинних вимог.

Нещодавно Знай передавав, що колишня в. о. міністра освіти Мандзій розповіла, як зміниться життя школярів під час епідемії.