Бренд LITKOVSKAYA представив пре-колекцію S/S 2021
Час звернутися до першоджерела та йти за покликом серця.
Б

ренд LITKOVSKAYA представив пре-колекцію сезону S/S 2021. Цього разу Ліля Літковська свідомо відмовилася від класичних ліній: в образах відсутня чітка лінія плеча, але залишається характер і традиційний кравецький підхід. Речі «розпадаються», розбираються по частинах, трансформуються, аби передати відчуття нескінченних можливостей в житті, які відкриті тим, хто знає себе справжнього і йде за покликом власного серця.

Під верхнім шаром натуральних матеріалів — льону та бавовни — ховається ніжна серцевина. Те, що могло б здатися простою підкладкою, виворотом, виходить на передній план і виявляється основою.

Колірна палітра колекції коливається від білого і небесно-блакитного до чорного, що переходить в коричневий. Основний колірний прийом колекції будується на вибілюванні — процесі занурення речей в розчин, який змиває верхній шар фарби і повертає тканину в первозданний вигляд. Так, синій перетворюється на білий, а чорний —  на коричневий, зберігаючи обриси води, яка повернула його до першоджерела.

«Рішення про те, чи буде готуватися ця пре-колекція, команда LITKOVSKAYA приймала дистанційно. У час глибоких особистих переживань, пошуків, переосмислення, переродження. У час, коли все рудиментарне пішло, а залишилося тільки найцінніше. Кожен з нас залишився наодинці з власним я, і цей досвід взаємодії з суттю речей став для нас відправною точкою», — коментує Ліля Літковська.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: