Модний макіяж 2020: Найяскравіші тренди у повсякденному і вечірньому мейкапі

Літо – найпрекрасніша пора року для того, аби поцікавитися новинками і трендами макіяжу. Що наразі вважається модним, а що виглядає застарілим, який повсякденний макіяж краще обрати, на чому зробити акцент: на очах чи на губах, як виглядати святково, але не вульгарно. Про все це розкажемо у нашому матеріалі 

Модний макіяж 2020: Найяскравіші тренди…

Depo.ua пропонує дізнатися про модний макіяж 2020, про тренди у повсякденному та вечірньому мейкапі. Якщо бракує ідей, тоді зверніть увагу на майстер-клас з вечірнього макіяжу від професійного візажиста.

Перше, що потрібно знати, це які тренди є панівними наразі у макіяжі: як потрібно фарбувати очі, як зробити красивий макіяж, як урізноманітніти вечірній чи святковий мейкап. Також безліч жінок ставлять питання, чи є модним перманентний макіяж і якщо так, то які саме техніки у тренді.

Головний тренд, який залишається у моді постійно, – це ідеальна шкіра. Уся увага – саме на неї. Тобто, величезна кількість тонального крему, контурінг, який при денному світлі і зблизька виглядає дуже моторошно, потрібно залишити в минулому. На допомогу у боротьбі за ідеальну шкіру, перш за все, має прийти косметолог, ваш лікар, який має допомогти з проблемною шкірою, підібрати правильне харчування та правильний догляд за шкірою відповідно до сезону. 

Для того, аби шкіра виглядала натурально, достатньо використовувати доглядовий крем чи гель, трошки коректору для проблемних місць, мінеральну пудру, можна наносити навіть прозорий тон, аби матувати обличчя, особливо актуально для літньої пори, і трохи рум'ян, якщо з природним тоном не пощастило. 

Губи у сезоні 2020 – не у фокусі. Напевно, стилісти щось знали, адже постійне носіння маски в умовах пандемії коронавірусу змусило модниць забути про яскраві кольори помад, контурні олівці та блиски. Максимум – гігієнічна помада, нейтральний гель або натуральний колір матової помади. У моді "натуральні губи" – так називається метод, коли губи фарбують натуральним тілесним кольором, а зверху зволожують прозорим гелем.

Якщо душа потребує свята – тоді обирайте легкі червоні відтінки та винний колір. Рожеві та яскраві червоні кольори у цьому році не в моді. 

Брови цього року в центрі, тому потрібно доглядати і піклуватися про них. Щоправда, великі та неохайні – вже не такі модні, як минулого року. Якщо ви власниця густих і пишних, потрібно надати їм виразну форму і просто нанести спеціальний гель, що фіксує, прозорого кольору. Цього достатньо. Тим, хто має невиразні брови, радимо використовувати не олівці, які виглядають грубо, а кольорові гелі, що фіксують та надають об'єму.

Стрілки та смокі айс залишаються модними, проте ціниться такий макіяж очей, який не займає дві години. Більше натуральності та природності. Тому нижче запропонуємо декілька яскравих та модних варіантів. Особливо круто виглядають нестандартні стрілки – незаповнені трикутники, подвійні. Смокі айс лише у природних кольорах. Щодо кольору, то у тренді неон.

Вії можна прикрашати стразами різних кольорів та блискітками, як і повіки, а також фарбувати різнокольоровою тушшю. А от накладні вії наразі не є дуже потужним трендом. 

Перманентний макіяж у 2020 році: За чи проти

Здавалося, що перманентний макіяж мав би залишитися десь у 2000-х роках, проте, як виявилося, цей тренд досі є потужним. Але наразі мода вимагає все більшої натуральності, а тому техніка перманентного макіяжу дещо змінилася. Тож модниці можуть отримати позитивний результат від таких процедур. Але слід не забувати про тренди 2020 року для такого макіяжу.

Як ми вже писали, у моді натуральні і охайні брови. Головне – вони не мають бути темнішими за волосся. Максимум допускається різниця у один тон. Наймодніша техніка – пудрове напилення, яке дозволяє власницям таких брів виглядати натурально. 

Пудрове напилення брів

перманентні брови

Акварельний татуаж губ як ніколи вписується у тренди 2020-го року, адже виглядає найбільш природним. Світлі, прозорі, натуральні відтінки пасують жінкам з різним типом зовнішності, а головне – ніхто не здогадається, що це перманентний макіяж.

Перманентний макіяж губ акварельна техніка

Повіки у цьому році також виглядають максимально натурально. Жодних чорних, насичених стрілок, лише обережне заповнення простору між віями природним відтінком.

Перманентний макіяж вій

Отже, якщо дотримуватися трендів, то можна сказати "так" перманентному макіяжу. Головне знайти надійного та професійного майстра, який прагне до натуральності. 

Головні тренди у повсякденному макіяжі: ніжний та красивий мейкап

Як і завжди, у повсякденному або денному макіяжі не можна одночасно робити акцент і на губах, і на очах. Такий мейкап виглядає яскраво і перевантажено як для денного світла. Тому потрібно обрати, що саме ви хочете підкреслити і тоді вже планувати макіяж. Також зазначимо, що у моді ніжний макіяж. 

Головна увага у денному макіяжі має бути зосереджена на шкірі. Вона має виглядати бездоганно. На допомогу прийде легкий тональний крем, консилер та коректор і легка мінеральна пудра з матуючим ефектом. При бажанні можна використовувати рум'яна.

Якщо робите акцент на очі – обирайте натуральні світлі відтінки, звісно, не забуваючи про свій тип зовнішності. У моді натуральні рожеві кольори, бежеві та світло-коричневі тіні. Стрілки мають виглядати максимально мінімалістично, жодної драми. Якщо раніше смокі айс радили використовувати для вечірнього або святкового макіяжу, то тепер ця техніка підійде і для щоденного макіяжу, адже у тренді натуральні відтінки, наприклад, коричнева гамма. 

Трендовими також є "вологі тіні". Такий ефект досягається завдяки спеціальним тіням, зазвичай, світло-рожевого або тілесного кольору. 

У моді залишаються і яскраві тіні, проте їх потрібно використовувати мінімально, підкреслюючи кути очей чи трохи наносити на повіки. 

Туш може бути різних кольорів.

Якщо хочете зробити акцент на губи, то обирайте винний відтінок або світлі відтінки червоного. У моді також "мокрі губи" натуральних відтінків. Блиск обов'язково приверне увагу до ваших вуст. 

Ідеї для денного макіяжу

Денний макіяж 2020

Повсякденний макіяж 2020

Денний макіяж

Мейкап 2020, ніжний макіяж

Натуральний макіяж 2020

Акцент на ідеальну шкіру у макіяжі 2020

Брови та ідеальна шкіра – тренд 2020

Ефект вологих губ

Невиразні брови і охайні вії

Трохи яскравих кольорів

Вечірній макіяж: Яскраві кольори та незвичайні стрілки 

У вечірньому і святковому макіяжі уся увага на естетику кольорів. Неонові, яскраві, дещо різкі, але у правильному поєднанні дозволені. Акцентом такого виду мейкапів мають стати накладні вії яскравих кольорів, прикраси для повік або вій, чи незвичайні і нестандартні стрілки.

Цього року ти можеш активно експериментувати у сфері вечірніх макіяжів і спробувати те, на що до цього не наважувалася.

Проте, весільні і святкові макіяжі усе ж таки вимагають ніжності та стриманості. 

Щодо губ – то тут також експерименти не заборонені. Яскраві кольори, незвичайні відтінки, контурні олівці та мокрі гелі. 

Ідеї для вечірнього і святкового макіяжу: Незвичайні стрілки та неон 

Весільний макіяж 2020

Яскравий макіяж 2020

Веселковий макіяж 2020

Вечірній макіяж 2020: яскраві кольори

Незвичайні стрілки 2020

Яскравий макіяж 2020

Стрілки для макіяжу 2020

Вечірній макіяж

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme