На Тернопільщині 6 медзакладів дофінансують

10.07.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині 6 медзакладів отримають дофінансування. Гроші надійдуть з державного бюджету до кінця року. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Медзаклади, які мають дефіцит коштів внаслідок другого етапу медичної реформи, повинні дофінансувати до рівня 2019 року. Відтак, не прийдеться закривати лікарні чи скорочувати працівників.

«Найбільша проблема виникла в Тернопільському обласному фтизіопульмонологічному медичному центрі. Для роботи закладу не вистачає 16 млн гривень. Також майже 4 мільйони дофінансування потребує Більче-Золотецька лікарня, 2 мільйони – обласний хоспіс, що в селі Плотича Тернопільського району. Мають дофінансувати також Микулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню реабілітації, Заліщицький обласний комунальний госпіталь інвалідів війни та реабілітованих, Заліщицький обласний комунальний дитячий санаторій», - зазначив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Володимир Богайчук.

До слова, другий етап медичної реформи стартував 1 квітня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі