Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Коли і де IKEA відкриється в Україні? Стали відомі подробиці

Виробник меблів зі Швеції компанія IKEA планує відкрити перший фізичний магазин у київському торгово—розважальному центрі Blockbuster Mall до кінця 2020 року.

Про це компанія повідомила у відповідь на запит «Бабеля».

Зазначається, що IKEA «нещодавно» підписала договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall і планує «якнайшвидше відкрити фізичний магазин у Києві — до кінця 2020 року».

«Водночас маємо пильно стежити за нинішньою ситуацією, щоб мінімізувати будь-які потенційні ризики для здоров’я та безпеки перед відкриттям фізичного магазину», — зазначили в IKEA, додавши, що за першої змоги повідомлять точну інформацію.

Раніше повідомлялось, що перший магазин IKEA  відкриють у київському ТРЦ  Ocean Mall.

Нагадаємо, у липні 2018 року шведська компанія IKEA  розпочала набір  співробітників в магазини в Україні. Відповідні оголошення з’явились на одному з сайтів для пошуку роботи. Компанія шукала менеджерів з продажу, працівників сервіс-центрів, відділів PR, логістики та HR.

14 травня 2020 року шведська компанія IKEA, яка спеціалізується на продажу меблів,  розпочала продавати товари  в онлайн-магазині в Україні.

Однак уже 25 травня компанія тимчасово обмежила можливість оформлювати нові замовлення на українському сайті через великий попит.

  • Більше про:
  • Ikea