Рахівщині бути: Верховній Раді рекомендують затвердити 6 районів на Закарпатті

10.07.2020 19:32 965 0
Рахівщині бути: Верховній Раді рекомендують затвердити 6 районів на Закарпатті
Члени Комітету на засіданнях 30 червня - 1 липня та 9 липня розглянули проект Постанови Верховної Ради України про утворення та ліквідацію районів №3650.

Проектом Постанови пропонується:

  • утворити в Автономній Республіці Крим та областях 129 районів та ліквідувати існуючі 490 районів;
  • визначити, що межі районів встановлюються по зовнішній межі територій сільських, селищних, міських територіальних громад, які входять до складу відповідного району.
Розглянувши розпорядження Кабінету Міністрів щодо визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад, звернення окремих народних депутатів України, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, обговоривши питання, Комітет ухвалив висновок рекомендувати Верховній Раді прийняти проект Постанови Верховної Ради України про утворення та ліквідацію районів №3650 за наслідками розгляду в цілому з врахуванням пропозицій Комітету. Комітет пропонує утворити в Автономній Республіці Крим та областях 133 райони. Зокрема, у Закарпатській області 6 районів - Берегівський, Мукачівський, Рахівський, Тячівський, Ужгородський,  Хустський. Читайте також: 1 липня, Комітет ВРУ з питань організації державної влади погодив постанову щодо утворення та ліквідації районів https://pershij.com.ua/rakhivskomu-raionu-buty-na-zakarpatti-pohodzheno-shist-raioniv/ Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!