1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Виноградів привітав із поверненням додому бійців 128-ї Закарпатської бригади (ФОТО)

11.07.2020 10:11 0 Суспільство
 

У Виноградівській військовій частині відбулися урочистості з нагоди повернення 128-ї бригади на місця постійної дислокації.

У п’ятницю, 10 липня, в.о. голови Виноградівської РДА Наталія Костелеба-Веремчук та заступниця голови РДА Єва Данич взяли участь в урочистостях з нагоди 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади на місця постійної дислокації.

Привітати військовослужбовців військової частини А-1927 приїхав також заступник командувача військ оперативного командування «Захід», полковник Володимир Горбатюк, інформує Виноградівська РДА.

- «З нагоди вашого повернення я, як і тисячі жителів Закарпаття, прикладаю долоню до серця. Цим символічним жестом ми висловлюємо вам вдячність за те, що незважаючи на всі труднощі ви продовжуєте тримати удар, і боронити суверенітет та територіальну цілісність нашої України. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім вам. Дякую вам за мирне небо над Виноградівщиною, за надійно захищений кордон Української держави, за можливість мирно працювати на благо нашої держави. Зичу вам міцного здоров’я, добра, удачі, нехай Покрова Пресвятої Богородиці завжди захищає вас і ваші родини!», - зазначила у вітальному слові Наталія Костелеба-Веремчук та вручила ряд грамот районної державної адміністрації, а також цінні подарунки для військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які достойно проявили себе під час виконання бойового завдання.

Зокрема військові отримали: плазмовий телевізор, мобільні телефони та інші цінні дарунки.

Варто зазначити, що 128 ОГШБр – єдина бойова бригада Закарпатскьї області. Військові виконували бойове завдання протягом близько восьми місяців. Це була сьома ротація за час українсько-російської війни. У бригаді служить приблизно 25% закарпатців, решта військовослужбовців – зі всієї України.

Нагадаємо, як Ужгород, Мукачево та Виноградів зустрічали бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади (ВІДЕО)

Читайте на ГК:“Косили” під волонтерів: на Виноградівщині затримали хитрий “квінтет” (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На березі Тиси у підніжжя Чорної гори: дорадянська історія Севлюша — Виноградова (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині стався порив на водопроводі: які вулиці залишаться без води (ПЕРЕЛІК)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська