#

Нардепи від "СН" Дубінський та Смаглюк-Василевська назвали "вічного" мера Бучі представником своєї команди

11.07.2020 10:15
Нардепи від "СН" Дубінський та Смаглюк-Василевська назвали "вічного" мера Бучі представником своєї команди
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 липня, відбулася зустріч із головою Київського осередку політичної партії "Слуга народу" Олександром Дубінським, який представив членів своєї команди на місцевих виборах 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

Народний депутат України представив очільника Бучі, як члена своєї команди на місцевих виборах, які відбудуться цієї осені. Анатолій Федорук висуватиме свою кандидатуру на посаду голови Бучанськоі ОТГ від партії "Слуга народу". 

Федорук при всій моїй повазі є дійсно лобістом Бучі! І хто би міг подумати, що в нас у разі децентралізації буде створено Бучанський район. Він зміг довести, що Бучанський район - це можливо, тоді коли про це ніхто навіть не думав, - заявила Ольга Василевська-Смаглюк. 

Окрім цього, Ольга Смаглюк-Василевська зазначає, що її команда займається залученням коштів на добудову різних проектів і на те, щоб забезпечити школи, дитячі садочки й дороги. Також команда має багато планів щодо Бучі, а зокрема зробити це місто ще більш красивішим і не менш зеленішим.

Дуже багато є нарікань щодо вашої діяльності, Анатолію Петровичу, ми намагаємося втручатися в цю роботу, допомагати правоохоронним органам, - запевнила народна депутатка України 9-го скликання від партії "Слуга народу". 

Нагадаємо, що Федорук Анатолій Петрович обраний мером міста Буча з 7 квітня 1998 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram