СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 13:25

У Рівному затримали серійного викрадача велосипедів

У Рівному поліцейські знайшли підозрюваного у серії крадіжок велосипедів із підвалів та підсобних приміщень. Про це інформує прес-служба правоохоронців, – пише Суспільне.

Загалом, за версією слідства, вдалось встановити причетність 45-річного рівнянина до щонайменше 14-ти крадіжок, про які повідомили у червні. В усіх випадках до велосипедів підозрюваний діставався, пошкоджуючи замки на дверях.

У поліції повідомили про кілька епізодів. Наприклад, з підвалу будинку на вулиці Дубенській зник велосипед “Pride” вартістю понад 5,5 тисяч гривень; із підсобного приміщення у під’їзді багатоповерхівки на Міцкевича — “Hammer” вартістю понад чотири тисячі гривень; із підвалу на Соборній — велосипед “Trek X- Caliber” вартістю понад 10,5 тисяч гривень.

Велосипеди він здавав у ломбарди, – каже пресофіцерка поліції Марія Юстицька. Частину викрадених двоколісних іще шукають.

“Рівнянин засуджений за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків і крадіжкою із проникненням у приміщення. Судом його було звільнено від відбування покарання із встановленням іспитового строку. Зараз він перебуває під адміністративним наглядом”, – уточнила речниця.

Про підозру чоловікові повідомили, додають у прес-службі. Слідство проситиме суд взяти його під варту. За крадіжки із проникненням чоловікові загрожує до шести років тюрми.