На Донбасі загинув офіцер з Львівщини

Новини 11 Липня, 2020 551

Ілюстрація: УНІАН

Під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини

На сході країни загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко.

“Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя кращих синів України.

Приношу щирі співчуття родині загиблого героя і розділяю всю гіркоту втрати.

Ми не маємо права забути, що у нас триває війна. І життя наших захисників, які були покладені на вівтар війни не дарма”, – зазначив Олександр Тіщенко.

Як пише Zaxid.net, 31-річний Тарас Матвіїв закінчив факультет журналістики Львівського національного університету ім. Івана Франка, був блогером у низці видань, зокрема, у «Дивись.Інфо»LB.ua«Львівська мануфактура новин».

Журналіст, волонтер ГО «Народний легіон», один із координаторів «Пошукової ініціативи» – організації, що розшукує зниклих людей під час Революції Гідності. Учасник 3 сотні Самооборони Майдану. До грудня 2019 року був депутатом Жидачівської райради від Української Галицької партії.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,