Софія Ротару і Анатолій Євдокименко – для багатьох зразок ідеальної подружньої пари.

У шлюбі Софії Ротару з Анатолієм Євдокименко на світ з’явився син Руслан. Після смерті чоловіка в 2002 році для співачки він став головною опорою і підтримкою в житті. Напередодні в своєму мікроблозі в Instagram Руслан Євдокименко виклав архівне фото батьків.

«Батьки. Люблю цю фотографію … », – підписав лаконічно кадр син Ротару.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко узаконили стосунки в 1968 році. До цього зустрічалися два роки. Майбутню дружину Євдокименко побачив на обкладинці журналу і вирішив її знайти, щоб познайомитися. Незабаром він створює колектив «Червона Рута», де беззмінною солісткою була Ротару.

Коли група розпалася, Анатолій стає адміністратором коханої жінки і починає займатися її просуванням. Анатолію Євдокименку лікарі діагностували ракову пухлину. Чоловік артистки активно боровся з недугою, але виявився безсилим. Коли його не стало, Софія Михайлівна довго не виходила на сцену.

Рідним вдалося повернути її до життя. Єдиний син співачки одружений. У нього двоє дітей – дочка Софія і син Анатолій. Софія Ротару дуже любить онуків і кожен раз рада зустрічі з ними. Додамо, що в період карантину Софія Ротару дотримувалася всіх запобіжних заходів. Вона самоізолювалася в заміському будинку під Києвом, звідки ділилася з шанувальниками в Instagram яскравими кадрами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Люблю эту фотографию… ❤️ #родители

Публикация от Rus (@rus_evdokimenko)

Підписники відзначили в коментарях, що артистка свіжо і молодо виглядає.

«Краща пара», «Ті, що люблять подружжя! 34 роки разом! »,« Вони тут такі щирі і справжні. Добре, що є таке чудо, як фотографія, яка передає нам справжні моменти життя »,« Красиві, талановиті. Дуже зворушливо »,« Яка прекрасна пара », – відреагували в коментарях підписники.