Підліток, який вижив у страшній аварії під Києвом, яку влаштував водій в неосудному стані, знаходиться в реанімації Охмадиту, йому стало трохи краще.

«Ми на зв’язку з родичами. Хлопчик живий, в реанімації Охматдиту. Я був там, родичі проти будь-якої інформації по стану, скажу лише, що сьогодні йому краще, хірурги Охматдиту творять чудеса. Стан стабільно важкий. Без деталей», – пише в соціальних мережах Влад Антонов і додає, що рідні просять посприяти в отриманні чотирьох місць для похорону – в аварії загинули батьки хлопчика, а також його брат і сестра.

Тим часом ситуація з великою кількістю ДТП, в тому числі і тим, яке відбулося в Козині, обговорювалася на селекторній нараді у президента України Володимира Зеленського.

Так, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що на розгляді в парламенті знаходиться законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення в сфері безпеки дорожнього руху».

Документ повинен посилити відповідальність водіїв за вчинення смертельного ДТП в стані алкогольного сп’яніння. Зокрема, мова йде про збільшення штрафів.