За тиждень ОСи знищили 25 окупантів та шість одиниць ворожої техніки, – розвідка

 

У період із 6-го по 12 липня Об’єднані сили на Донбасі знищили 25 окупантів та шість одиниць ворожої техніки.

Про це в понеділок, 13 липня, повідомили в пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

“За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень з 6 по 12 липня склали: загиблими – 25 осіб; пораненими та травмованими – 16 осіб”, – йдеться в повідомленні.

Окрім того, за минулий тиждень українська армія знищила ворожу САУ, дві гармати, броньовик, позашляховик тощо.

“Серед них – дві самохідні артилерійські установки калібру 122 мм 2С1 “Гвоздика” та дві артилерійські гаубиці калібру 152 мм 2А65 “Мста Б” наші воїни знищили під час вогню у відповідь на ворожі обстріли”, – інформують у штабі.

Зазначається, що ОСи своїм вогнем суттєво пошкодили й вивели зі строю російський бронеавтомобіль “Тигр” та один армійський колісний позашляховик.

Українська розвідка акцентувала на тому, що у підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан.

“Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу. Вживання алкоголю та наркотиків у них стає нормою, і їхні ватажки втрачають контроль над підлеглими. Тільки на минулому тижні в окупантів було зафіксовано чотири смертельні випадки внаслідок передозування наркотиками, одна спроба самогубства та декілька залишень місць служби зі зброєю”, – інформують у пресцентрі.

Також у ворожих підрозділах постійно фіксуються випадки підриву особового складу на власних мінах, додали в пресцентрі.

Читайте також:
Розвідка звітує: у червні ОСи знищили 42 окупантів та 5 одиниць ворожої техніки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна