Під виконкомом акція протесту: від Хомка вимагають вето на забудову багатоповерхівок на Басовому Куті

1575 0

Ми у соцмережах:

Під виконкомом акція протесту: від Хомка вимагають вето на забудову багатоповерхівок на Басовому Куті

Над Басівкутському озері в межах 100-метрової прибережної зони може вирости нова багатоповерхівка висотою від 8 до 12 поверхів. Позаду – ще дві. Під стіни виконкому прийшли активісти та частина депутатського корпусу, які не погоджуються з такими рішеннями. Під час акції збирали підписи рівнян та звернулися до міського голови накласти на них вето.

 Співорганізатор акції, депутат Микола БЛЯШИН каже, що рішення Рівненської міської ради є незаконними, а тому міський голова повинен реагувати негайно:

«В п’ятницю міський голова пішов у відпустку. Я вважаю, що це ганебно, оскільки у випадку, коли під час роботи стається подібна ситуація, то людина відкликається з відпустки. Міський голова зобов’язаний відреагувати і сказати, чи він накладає вето на ці рішення і стоїть на боці громади, або він ховає голову в пісок і не приймає рішень в цьому місті».

Активісти зареєстрували звернення щодо зупинення рішень Рівнеради, зібравши більше 200 підписів.


  Ми уже зібрали 219 підписів рівнян проти 22 голосів недобросовісних міських депутатів. Ми звертаємося до міського голови ветувати рішення Рівненської міської ради, які суперечать інтересам рівнян, а не ставати співучасником цієї земельної афери, – звернувся до Володимира Хомка керівник рівненського осередку партії «Голос» Роман ДЕНИСЮК.

 

Довідка: 9 липня депутати Рівненської міської ради проголосували за зміну цільового призначення трьох земельних ділянок площею 4800 м² на вулиці В’ячеслава Чорновола, 82-А. Замість спортивно-оздоровчого комплексу тепер тут можна будувати житлові багатоповерхівки. Таке рішення вдалося проголосувати з другого разу. Голосування поіменно за одне з трьох рішень:

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також