fbpx

Галині зараз 40 років. 20 років вона жила з чоловіком. А потім Галі сказали, що у чоловіка є інша. Дівча, можна сказати, 24 роки їй всього. Симпатична, з хорошої сім’ї, з освітою, з хорошою роботою. А чоловік у Галини, мав вже 45 років, в селі водієм автобуса працював. Галя так не хотіла сільського осуду, що взяла дітей і поїхала до своїх батьків. А через 3 роки їй подзвонив колишній чоловік

Галині зараз вже 40 років. 20 років вона жила з чоловіком, мала хорошу сім’ю, в якій з’явилося двоє діток.

Коли зіграли весілля, Галина з чоловіком поїхали до нього в село, там і стали жити.

Галя працювала продавцем в магазині, а чоловік – водієм сільського автобуса. Подружжя жило душа в душу, всі друзі та родичі їм заздрили, адже коли не прийдуть, то в будинку завжди достаток та благополуччя.

А потім, як грім серед ясного неба, дізналася Галина, що у її чоловіка є інша. Дівча, можна сказати, 24 роки їй всього.

Симпатична, з хорошої сім’ї, з освітою, з хорошою роботою. А чоловік у Галини, мав вже 45 років, лисуватий, невисокого зросту, простий такий собі водій. І що вона в ньому знайшла? Всі досі гадають, але на думку нічого не спадає.

Врешті Галина не витримала і сама на розлучення подала, щоб люди не сміялися. І до своїх батьків в село з дітьми переїхала. Чоловік і не намагався зупинити їй, весь у своєму новому коханні розчинився. Наче помолодшав, повеселішав, ходив з високо піднятою головою по селі, щоб знали йому ціну усі люди.

Довго Галина сумувала, адже чоловіка дуже любила. Людина, яка стала їй за стільки років близькою та рідною, тепер далеко, тепер не з нею. І, що найбільше засмучувало її, зовсім забув про її існування.

Батько хоч і радий був, що і дочка з ним, і внуки, але спокійно дивитися не міг на свою доньку, адже бачив, що вона сумує за своїм чоловіком, ночами не спить. Галина постійно говорила, що якби чоловік вибачився, якби покликав назад до себе, то жінка відразу б пробачила, покинула все і на крилах до нього полетіла. Але не покликав, і вибачатися теж не думав навіть, таке враження, що забув про існування колись коханої людини.

Але час найкращий лікар, влаштувалася Галина на роботу, син навчатися пішов, дочка в школу пішла. Подруги з’явилися, робота трохи сумні думки забирала від неї.

У колишнього теж все добре: одружився на своїй коханій, дитина з’явилася у них, але й старшим дітям допомагав. Запрошував їх до себе в гості, але лише син один раз поїхав, донька відмовлялася.

Та минуло 3 роки, і став колишній чоловік Галині телефонувати. Став говорити, що сумує, що помилку тоді вчинив, що сивина в бороду, що погано йому з молодою дружиною, інтереси зовсім різні у них, адже зовсім різні покоління, поговорити ні про що, благав повернутися.

Сказав, що розлучиться і знову на Галині одружується. Але жінка йому відразу відмовила, сказала, що хоч і самотня вона зараз, але до нього більше не повернеться, охолола, став він для неї чужою людиною, не може пробачити його невірність.

Та й у батьків їй добре, переїжджати не хоче. А як там тепер колишній чоловік, їй абсолютно байдуже. Тепер вони зовсім чужі люди. А у неї тепер є друзі та родина, які підтримають, які завжди будуть вірними.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.

You cannot copy content of this page