Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Михайло Добкін, який був міським головою Харкова з 2006 до 2010 року, а також членом Партії регіонів, презентував проморолик про Київ, що свідчить про його наміри балотуватися на посаду мера столиці.

Добкін з’являється в об’єктиві камери з новим, «брутальним» іміджем: з поголеною головою, бородою, у байкерській шкіряній куртці. Він їде центром Києва на культовому американському чопері Indian.

Фоном грає пісня «Як тебе не любити, Києве мій» зі зміненим рядком – «Як же ж тебе не любили, Києве мій».

https://www.facebook.com/lusen.lesya/videos/3108956455851229/

Добкін заявляв про плани брати участь у передвиборчих перегонах місяць тому в ефірі телеканалу Наш.

«Я останнім часом всерйоз розглядаю для себе можливість балотуватися і поборотися з нинішнім міським головою Києва за цю високу посаду. Велика ймовірність того, що я подаватиму свою кандидатуру», – сказав він.

За словами Добкіна, йому «як жителю України» не подобається те, що відбувається з Києвом. Натомість, зазначає він, у Харкові все чудово, там міняти міського голову не потрібно.

Місцеві вибори мають відбутися 25 жовтня цього року.

Фото зі сторінки Махайла Добкіна у Facebook

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button