#

Білоцерківські патрульні зупинили водія вантажівки, який дивно себе поводив

14.07.2020 13:50
Білоцерківські патрульні зупинили водія вантажівки, який дивно себе поводив
Фото з мережі Інтернет

Учора, 13 липня, на 78 км автодороги Київ – Одеса патрульні зупинили водія автомобіля МАЗ, який мав явні ознаки наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Білоцерківські патрульні зупинили водія вантажівки з ознаками сп‘яніння, в якого при собі виявили, ймовірно, наркотичні речовини

Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

Окрім того, відповідно до ст. 34 ЗУ “Про Національну поліцію” інспектори провели йому поверхневу перевірку, під час якої виявили згорток фольги із поліетиленовим пакетом, в якому знаходилася порошкоподібна речовина рожевого кольору, зовні схожа на наркотичну речовину. Зі слів порушника – це амфетамін для власного вживання.

Патрульні склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу Білоцерківського ВП для подальшого з’ясування обставин.

Нагадаємо, що 14 липня на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Макарівського району водій мікроавтобуса Peugeot на швидкості не розминувся із відбійником.

Читати "Моя Київщина" у Telegram