Вхiд на сайт
Авторизацiя

Камери фотофіксації порушень встановлюють поблизу Ужгорода

Камери фотофіксації порушень встановлюють поблизу Ужгорода

Біля Ужгорода вже починають встновлювати камери фотофіксації. Водії, що перевищать швидкість чи порушать ПДР отримають листи щастя.

Система фіксування порушень автомобілями вже працює у столиці та на її околицях. Закарпатці, що порушували ПДР у Києві, вже отримали “листи щастя”.

Незабаром на Закарпатті також з’являться камери фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це раніше повідомили в Управлінні патрульної поліції під час пресконференції щодо ДТП на Закарпатті.

На автомагістралях встановлення камер буде відбуватися за рахунок держави, в містах та ОТГ – за рахунок місцевих бюджетів. Місця встановлення камер буде погоджено з Департаментом патрульної поліції.

Сьогодні ж у соціальній мережі вже з’явилися світлини, на яких видно, де саме встановлюють камери відеофіксації. Поки такі помітили біля Барвінку та біля Кінчешу.

Камери фотофіксації порушень встановлюють поблизу Ужгорода


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: