У волинянки забрали 5 дітей
Волинь

У волинянки забрали 5 дітей

2 серпня 2020, 17:50
0
0
Сподобалось?
0

У Ківерцівському районі багатодітну матір позбавили батьківських прав через неналежне виховання дітей.

Таке рішення прийняли під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, пише ІА ВолиньPost.

Четверо дітей були відібрані від неї ще у 2019 році, а найменшу дитину, якій виповнився лише один місяць, негайно відібрали від горе-матері нещодавно, оскільки існувала загроза життю та здоров’ю дитини в зв’язку з не забезпеченням основних її потреб, в тому числі і медичною допомогою. На сьогоднішній день дитина знаходиться в безпеці та під наглядом медичних працівників.

Голова комісії Алла Гонтар зауважила, що матір дітей не лише не виконала попередньо наданих рекомендацій, а й своєю поведінкою неодноразово наражала уже новонароджену дитину на небезпеку, що є неприпустимо та не може бути виправдано.

Враховуючи обставини справи, подані матеріали та зауваження усіх суб’єктів взаємодії, прийняли рішення, підтримане усіма членами комісії, про доцільність позбавлення громадянки батьківських прав.

Окрім того, в ході засіданні розглянуті й інші питання, а саме: про визначення місця проживання дитини з матір’ю та п’ять питань щодо надання дозволів на вчинення правочинів відносно житлових та майнових прав дітей.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів неповнолітніх.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися