Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Правоохоронці спіймали чоловіка, який розтрощив пропускну систему в'їзду на Труханів острів

Правоохоронці затримали п’яного чоловіка, який вночі з 1 на 2 серпня розтрощив обладнання автоматичної системи пропуску автомобілів на Труханів острів і завдав цим збитків місту на близько 300 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Чоловіку не сподобалося обладнання автоматичної системи, тому він вирішив розгромити її та інші технічні засоби, які встановлені поруч.

Порушником виявився мешканець Київської області, 1995 року народження, якого раніше судили за хуліганські дії.

Щодо нього вже відкрили справу за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Про порушника сьогодні розповів міський голова столиці Віталій Кличко й опублікував відео події. Писав, що чоловік пошкодив стрілу та гідравлічну станцію шлагбауму, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби.

Кличко обіцяє, що особисто проконтролює, щоб справа дійшла до суду. Також каже, що комунальники взялися відновлювати пропускну систему.

Нагадаємо, нещодавно Кличко «ганяв вандалів» у Києві та надірвав ахіллове сухожилля. Через це 28 липня  прийшов  на засідання Київради на милицях із травмованою ногою.