Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець, який спалив будинок колишньої співмешканки, сидітиме на гратами

Закарпатець, який спалив будинок колишньої співмешканки, сидітиме на гратами

Суд прийняв остаточне рішення у резонансному підпалі, що стався ще у 2018 році.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Мукачівським міськрайонним судом підтримано позицію Мукачівської місцевої прокуратури та визнано винним мешканця села Березинка в умисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу, що заподіяло шкоду у великих розмірах (ч.2 ст.194 КК України).

Події, про які йдеться, трапилися наприкінці вересня 2018 року в селі Березинка на Мукачівщині. Прийшовши на кухню в будинок своєї колишньої співмешканки, чоловік облив заздалегідь підготовленими нафтопродуктами дерев’яну підлогу та меблі і підпалив їх. В результаті таких дій жінці було завдано збитків на суму понад 40 тисяч гривень.

Мукачівською місцевою прокуратурою у кримінальному провадженні підтримано публічне обвинувачення, чоловіка визнано винним та призначено йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: