21:57, 03 Серпня 2020

У місті на Волині відновили роботу інклюзивно-ресурсного центру та бібліотек

Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр та бібліотеки міста відновили роботу.

Про це повідомляють на веб-сайті Нововолинської міськради.

Відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання якої відбулося 30 липня, з 3 серпня відновив роботу Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр з дотриманням усіх норм, передбачених  Кабінетом Міністрів України та постановою Головного санітарного лікаря України.

За словами директорки установи Оксани Макари, фахівці Центру здійснюють комплексну оцінку психолого-педагогічного розвитку та  проводять індивідуальні корекційно-розвиткові заняття. Працюють вчитель-реабілітолог, вчитель-логопед та практичний психолог. Нагадаємо, Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр знаходиться за адресою: вул.Кауркова, 39,а.  Консультацію можна отримати і за телефонами :0679679412 або 0682161160.

Також із сьогоднішнього дня почали працювати публічні бібліотеки Нововолинська. Директорка Нововолинської ЦБС Світлана Кухарук повідомила, що у бібліотеках міста здійснюватиметься видача книг із дотриманням усіх необхідних протиепідемічних вимог.  У серпні працюватимуть за таким графіком: понеділок – п’ятниця з 10.00 до 17:00; субота, неділя – вихідні.   З 12:00 до 12:30 та з  14:30 до 15:00 здійснюватиметься дезінфекція приміщення.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: