У відпустку з двома дітьми: Джамала поділилася своїми лайфхаками для перельоту

У відпустку з двома дітьми: Джамала поділилася своїми лайфхаками для перельоту

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

Джамала вже повернулася з відпочинку і розповіла детальніше про те, як минув їхній переліт. Навіть поділилася кількома лайфхаками.

Подорожувати з дітьми реально, але буває дуже непросто. Джамала і її чоловік Бекір ризикнули і вирушили на відпочинок до Туреччини через місяць після народження молодшого сина. Себе Джамала тоді називала трошки божевільною.

Сьогодні співачка поділилася кількома новими знімками в Instagram і розповіла про перельот, оскільки її підписники багато про це запитували.

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

"Літати можливо гірше не літати (розставте розділові знаки самі). Отже, ми все ж таки злітали у відпустку вчотирьох - Бекір, Емір, Селім і я. Все можливо. Головне - триматися! Кілька годин, особливо дорогою на відпочинок, ти проклинаєш все. Але потім все стає краще. Підозрюю, що ви і так все знаєте без мене, звичайно. Але поділюся своїми лайфхаками:

Джамала з чоловіком Бекіром / Фото: Інстаграм Джамали

1.Валіз бажано брати стільки, скільки дорослих людей! Всякі дитячі валізи, які начебто повинні возити діти - це брехня. Спостерігала, що в підсумку це зайвий вантаж для дорослих.
2.Раз вже заговорили про валізи. Речей потрібно брати рівно стільки, скільки ви б хотіли взяти, але потім залиште рівно половину.
3. Візочок. Обов'язково повинен легко розбиратися - ліктем, ногою – одним натисканням.
4. В ручну поклажу я беру рюкзак. А в ньому — все найнеобхідніше. Адже в дорозі може статися все що завгодно — затримка рейсу, ваш літак може зупинитися в пустелі... Добре, з пустелею переборщила. Але загалом там є все необхідне для двох дітей, аптечка, підгузки з запасом.

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

5. Легкий перекус - печиво, яблука, банани.
6. Закачати більше мультиків! Обов'язково!!!
7. І найголовніше — це терпіння", - написала співачка.

Поради прості і застосувати їх легко. Головне – бажання полетіти на відпочинок.

Джамала / Фото: Інстаграм Джамали

До речі, Джа після відпустки має чудовий вигляд. На фото співачка зображена в білій лляній сорочці з великими накладними кишенями на грудях. Під нею чорний топ, на деяких фото співачка спеціально так нахилилася, щоб було видно її груди. Також Джамала в кавових штанах, на її шиї золота підвіска з медальйоном, певно, там написані імена її дітей. У вухах у співачки сережки у вигляді шпильок, а на обличчі великі чорні окуляри від сонця. Волосся Джамали зібране у високий пучок.

Читайте також: Це дуже мило: Джамала показала, як купає новонародженого сина в морі

Повʼязані теми:

Наступна публікація