Голові президентської фракції Давидові Арахамії під час зустрічі із небайдужими мешканцями довелося віддуватися за президента в рідному для себе Миколаєві. Відповідне відео оприлюднено у телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

Не надто приємні запитання чекали главу фракції "Слуга народу" під час зустрічі з мешканцями міста, в якому він виріс. Так, жінка, яка назвала себе волонтеркою, заявила, що президент взагалі не в курсі, що відбувається "внизу", скаржачись, що Миколаїв так і залишається злочинним містом.

На це Арахамія заперечив: кримінальні авторитети вже втратили свій вплив.

"Не ведіться на провокації, я абсолютно відкрито розмовляю із людьми", - оправдався Арахамія, але люди були невблаганні і невдоволені.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Давид Арахамія, фото з Facebook
Давид Арахамія, фото з Facebook

Інший мешканець міста обрушився з критикою на Зеленського за невиконання обіцянок. Чоловіка обурює, що президент так і не позбувся від кортежів, резиденцій і відкрито порушує закони, хоча обіцяв піти у відставку в подібній ситуації.

Ще одна волонтерка, син якої четвертий рік служить в зоні ООС, незадоволена тим, що за нової влади припинили оновлювати озброєння за стандартами НАТО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спливли сумнівні факти із фігуруванням Давида Арахамії: "ланцюг" веде до США – Анатолій Матіос.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Гурін раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.