У Сумах банда підлітків місяцями знущалась з 6-річного хлопчика і звірства викладала в Мережу

У Сумах банда підлітків місяцями знущалась з 6-річного хлопчика і звірства викладала в Мережу

Фото: Google

Дії кривдників кваліфікували як зґвалтування.

Поліція Сум перекваліфікувала знущання сімох підлітків з 6-річного хлопчика впродовж кількох місяців із "хуліганства" на "зґвалтування", а все після втручання містян, які перекрили залізничні колії, щоб привернути увагу до подій і недостатньої дії правоохоронців щодо злочину.

Про події повідомляє сайт "0542.ua"

У поліції заявили, що із підлітками і батьками неодноразово проводились бесіди і навіть були стягнуті штрафи з мами одного із юнаків. Однак він із своєю компанією ще від березня піддавали моральному і фізичному знущанню 6-річну дитину, відзнімали все на відео і викладали на YouTube. 

На одному із відео видно, як дитину примушують їсти випорожнення собаки, на інших - змушують хлопчика сідати на деталь парасольки і пляшку.  

Місцеві мешканці, які виходили на протест, також розповідали, що підліткова банда, що складається з 12-14 річних учнів місцевої школи № 16, тримає в страху весь район «Добровільний» в Сумах. Можуть нападати на дорослих, бити і обкрадати. 

Після протестів поліції провела розслідування, опитала очевидців і учасників подій, а також переглянула відео. Зараз складено адміністративні протоколи на батьків всіх встановлених підлітків за статтею 184 про невиконання батьківських обов'язків Адміністративного кодексу України. 

Нагадаємо, наприкінці липня чоловіка, який протягом 15 хвилин намагався зґвалтувати двох містянок, затримали у Сумах. Спочатку він накинувся на 22-річну жінку, яка зупинилася аби поправити взуття своїй 5-річній дитині. На крики прибігли перехожі, які добряче нам'яли боки зловмиснику, і той втік. Доки молоду маму заспокоювали, неподалік знову пролунав жіночий крик. Ці самі перехожі кинулися на допомогу й відтягли цього ж напівоголеного чоловіка від 15-річної дівчини. Але він знову вирвався й втік. Та вже за лічені хвилини насильника затримали поліцейські в кущах неподалік місця злочину. За сексуальне насильство щодо неповнолітньої він може на 12 років опинитися за ґратами. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація