13:24, 04 Серпня 2020

Лучан навчать будувати особистий бренд

На початку серпня відбудеться три зустрічі із відомими лучанами, які поділяться досвідом та секретами успіху особистого бренду в Молодіжному центрі Волині.

Про це інформують організатори.

Особистий бренд – це поведінка, звички, репутація сторінка в інстаграмі та коментарі у фейсбуці. Якщо якісно і круто подавати себе – це безумовно надалі працюватиме на вас.

Теми, які будуть висвітлюватися:

– 06.08, 19:00 — “Позиціонування в  житті та мережі”

Говоритимуть про інструменти, які допоможуть врівноважити образ в мережах та поза ними із Юлією Євпак, founder & CEO “PRO Business Hub”.

Над особистим позиціонуванням (брендом) потрібно працювати, як онлайн, так і офлайн з однаковою силою. Розбиратимуть те, як писати і говорити, а також вигляд у соцмережах. Зокрема, говоритимемо про баланс в соцмережах між експертністю та особистістю.

– 11.08, 19:00 — “Мистецтво переконання. Ораторство, маніпуляція, комунікація”

Про мистецтво переконання почуєте від продюсера Суспільно телебачення Волині, проєктного менеджера та ведучого Влада Зінкевича.

Ви дізнаєтесь:

– як стати своїм для свого ж клієнта?

– бути переконливим у всьому: мова, жести, манери

– толерантна маніпуляція на користь усім

– корисності від спікера (на основі життєвого та професійного досвіду)

– як використовувати усе навколо для продажу себе

– 13.08, 19:00 — “Ціна і цінність особистого бренду”

На цю тему говоритимуть із Ольгою Валянік. Вона є керівницею сучасного альтерантивного інтеграційного мистецького простору “ГаРмИдЕр ангар-stage”, організувала десятки заходів, акцій, фестивалів.

У плані зустрічі:

– суб’єктивний особистий бренд

– як робити і “не зробити” свій бренд

– чужі історії особистих брендів

– ціна і цінність – як не монетизувати бренд

Зустрічі відбуватимуться у Молодіжному центрі Волині. Кількість місць обмежена у зв’язку із дотриманням карантинних норм, тому встигніть зареєсструватися. 

Вхід на зустріч за благодійним внеском, що піде на підтримку роботи Молодіжного центру Волині та соціальні проєкти, що він реалізує.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: