"Батьки були вдома": півторарічна дівчинка випала з вікна 8 поверху у Львові

04.08.2020 21:15 2115 0
"Батьки були вдома": півторарічна дівчинка випала з вікна 8 поверху у Львові
У вівторок, 4 серпня, у Львові дитина випала із вікна багатоповерхівки, що розташована на вулиці Рубчака. Внаслідок інциденту вона загинула Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.
"Невиправна біда! На вулиці Рубчака дитина випала з вікна, врятувати її не вдалося. Як це трапилося встановлять слідчі", – зазначили у поліції. «Дитинці рік і сім місяців. Батьки були вдома. Дівчинка гралася в одній із кімнат, якимось чином самостійно залізла на підвіконня. Вікно було прочинене. Дитина не втрималась і випала. На жаль, отримала надто серйозні травми, від яких загинула», – розповіла LMN Світлана Добровольська із Національної поліції Львівщини.
Свідки трагедії, викликали на місце медиків. Ті за лічені хвилини приїхали на виклик, намагались реанімувати дівчинку, однак дитина вже була мертва.
У будинку, де мешкала сім’я, розповідають про батьків тільки хороше.
«Порядні, дуже добрі люди. Це просто якийсь страшний випадок. На мить залишили дитину без уваги і от така трагедія. У батьків є ще одна дитина. В обидвох душі не чули», – каже сусідка родини.
До того ж, Патрульна поліція також зібрала та опублікувала базові рекомендації для батьків, яких варто дотримуватися для безпеки дітей: Читайте також: Дівчинка віком 14-років вистрибнула з вікна сьомого поверху дев’ятиповерхового панельного будинку https://pershij.com.ua/v-mukachevi-14-richna-divchynka-vypala-z-vikna-somoho-poverkhu/   Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!